Neem contact met ons op

Heb je een vraag die niet bij de veelgestelde vragen staat of wil je speciale aanvraag doen? Dat kan via dit formulier. We proberen zo snel mogelijk op jouw bericht te reageren.

Veelgestelde vragen

Wij hebben verzenden standaard gratis in Nederland, België en Duitsland. Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, is in veel gevallen dezelfde dag verzonden. In Nederland en België heb je vrijwel altijd je pakket de volgende werkdag in huis. Verzending naar Duitsland kan 1 á 2 werkdagen langer duren.

Wil je jouw pakket naar een ander land sturen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0529 466 933 (ma t/m vr, 09.00 uur – 17.00 uur) en/of stuur een e-mail naar hallo@bloomingo.nl Wij helpen je dan graag verder.

Als je een bestelling geplaatst hebt wordt er vanuit ons systeem automatisch een orderbevestiging naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Dit gebeurt in principe altijd, tenzij er (uitzonderlijk) een storing optreedt. Als je niets hebt ontvangen ligt dit vaak aan de volgende oorzaken:

  • De e-mail zit verstopt in je spambox. Ook vervolg e-mails over o.a. de verzendbevestiging komen dan hierin terecht. Bekijk je postvakken voor spam / ongewenste e-mails goed.
  • Je hebt het verkeerde e-mailadres opgegeven of er staan fouten in het e-mailadres.

Heb je de bovenstaande punten nagelopen en kom je er niet achter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat alle informatie z.s.m. bij jou terecht komt.

Bij Bloomingo geldt doorgaans: op werkdagen voor 20.00 uur besteld = dezelfde werkdag nog verstuurd en heb je meestal de volgende werkdag jouw bloemen al in huis! Als je bestelling op vrijdag verzonden wordt, dan vindt de bezorging na het weekend (op maandag) plaats.

Alle Bloomingo producten worden pas speciaal gemaakt wanneer jij deze bij ons hebt besteld. Maar ze worden wel altijd zo snel mogelijk in productie genomen. De producten van Bloomingo worden standaard gratis verzonden met DHL, PostNL, UPS of Onbezorgd binnen Nederland, België en Duitsland . Normaal gesproken vindt de bezorging in Nederland en België de volgende dag plaats, met een eventuele uitloop van 1 tot 5 werkdagen. Verzending naar Duitsland kan 1 á 2 werkdagen langer duren. Zo heb je lekker snel je Bloomingo!

Wanneer het pakket op de post is gedaan ontvang je per e-mail track & trace informatie waarmee je de levering kan volgen.

Wij staan altijd open voor speciale verzoeken. Het is sowieso onze kracht om jouw bloemen te voorzien van jouw (bedrijfs)logo of boodschap. Kom je er online niet helemaal uit? Bel, mail of app ons dan direct.

Wil je een custom made design of wil je een ontwerp in een andere style of kleur hebben, dan is het mogelijk om dit speciaal op maat te laten maken. Stuur een e-mail naar hello@bloomingo.nl. Zet in je e-mail wat voor fleurig design je voor ogen heb met daarbij het gewenste formaat. Onze grafisch vormgever zal dan een voorbeeld maken. Als deze naar wens is kan je hem eenvoudig bestellen. Hierover sturen we de instructies. Laat eventueel een telefoonnummer achter, zodat wij ook telefonisch contact met je kunnen opnemen. Wij zullen zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

Dat kan! Als je graag een product in een grotere maat wil hebben i.p.v. de standaardmaten, dan kan je dit bij ons op verzoek aanvragen. Stuur een e-mail naar hallo@bloomingo.nl. Zet in je e-mail het gewenste formaat, de aantallen en welk(e) design(s) je graag wil hebben. Wij reageren dan zo snel mogelijk met een prijsindicatie en meer informatie over het plaatsen van de bestelling.

Wij kunnen ook op verzoek speciale aangepaste, ofwel op maat gemaakte designs maken. Bekijk ook de vraag, ‘Zijn er ook andere, op maat gemaakte, designs mogelijk?’. Neem in dit geval ook contact met ons op.

Jaa, wij geloven in samenwerken! Heb je een fysieke en/of webwinkel? En zou je de producten van Bloomingo willen verkopen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.